2008. október 7.

Impressionök a You Tubeon

Az impression ugyebár benyomást, hatást jelent. Hogy ez a You Tube-on mit is takar?
Olyan videót, amelyen egy adott személy utánoz egy karaktert, eljátszik egy filmes jelentetet. Tehát kivetíti nekünk az Ő lenyomatát az egészről.
Ez a próbálkozás kinél egészen brilliánsra sikerül, kinél nem annyira brilliánsra. Viszont mindegyik ilyen kis alkotás varázsa az, hogy az illető teljesen átadja magát neki. Nincsen meg se a megfelelő technikai háttere, a legtöbbször a képessége se igazán, mégis mindenét beleadja. Ez meg igazán fontos.
Persze puszta emberbaráti szeretetből nem kell azt mondani egy-egy videóra, hogy jaj, azért jó ez, hiszen mennyire beleadta magát. Nem. Annyiról van szó, hogy lenézni nem szabad érte senkit sem. Véleményezni azt lehet. Attól is fejlődik. Az meg mindig jól jön.
Na szóval itt az én egyik kedvenc ilyen próbálkozóm. A Sötét lovagból ad elő részletet, aztán még csillantgat kicsit:

Ha tehát beírjátok a keresőbe, hogy impression és egy nagyobb film címét vagy karakter nevét, nagy valószínűséggel hasonló videókat csodálhattok. Remélhetőleg hasonlóan tehetséges előadókkal!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A hanghordozást tényleg nagyon szépen elkapta!

Névtelen írta...

Júúújdenagyondurva :D Pedig még mindig nem láttam a filmet XD

Remus írta...

Neeeem? Hát mikor ér el hozzátok? Vagy már ott van, csak még nem mentél el?

Névtelen írta...

Maros megyében itt van egyedül mozi. Egy. Mert a másikat pár hete bezárták (hogy hentesboltot nyissanak, mert abból úgyis csak több tucat van városszerte, kell még néhány).
Nem tudom, mikor akarják végre elhozni ide is. A tekercsek előbb Bukarestbe, majd Kolozsvárra, Temesvárra és még néhány nagyobb városba jutnak el, maaaajd ide. De láthatóan nagyon kényelmesen kotlanak ezen a filmen...

Remus írta...

Szemetek.