2010. szeptember 13.

Bereczki szólóalbuma

Ez igen XD Fogalmam sincs, még meghallgatása után se, hogy ez a CD megtalálós, benyomhatom-e a dalt műsorbás, főszerkeknek telefonálgatós, számtól lehidalós, reggeli kávézgatósan saját nóta felismerős, betelefonálós mizéria igaz-e, vagy szimpla reklámfogás, de bármelyiknek kiváló.
Az a hír pedig, hogy Bereczkinek már ilyen jól áll a szólólemeze, amiről folyton faggattam Őt a találkozásaink alkalmával, nos az a torta a hab alatt. Végre valahára! Imáim meghallgatásra leltek. Baromira untam már ezt a párban nyomulást Szinetárral, hogy nem bírtak leszakadni egymásról, sőt, minden fellépés alkalmával pedánsan összeöltöztek, mintha legalábbis a felső tízezer fogadásain volna folyton jelenésük. Most talán újra külön utakra térnek szakmai téren... Adja az ég! Bereczki az egyik kedvenc előadóm, példaképek közt pedig minden bizonnyal az első helyen áll, viszont Szinetárral kapcsolatban semmi hasonlót nem érzek. Bajom sincsen vele, elismerem Őt, de ilyen hozzáállással hadd ne kelljen már minden alkalommal Őt néznem és hallgatnom, mikor engem igazából a férje ténykedése hoz lázba! Nohát...

Update from Facebook: "Egy örömhírt szeretnék megosztani velek, 2010. szeptember 28-án megjelenik Álomkép című szólólemezem." Csúúú!

1 megjegyzés:

Ash írta...

Nem tudom, nekem így egy kerek egészek Szinetár Dórival. És sztm tök cuki, hogy összeöltöznek ^^