2010. szeptember 19.

Jó mulatság (?), férfimunka (!)

Először is hadd szóljak pár szót a tegnap előtti ebédről, amikor is az ablakon kitekintve észrevettük, hogy a nap kisütésének örömére a szomszéd fazon ismét lenge öltözékre váltott. Azt hittem, megint a fecskéjében nyomja a bózótosban, de édesanyám nyugodt hangon közölte, hogy semmi nincs rajta. Nekem pont takarta a kilátást a növényzet, ahogy a filmekben is szokta, aztán mikor másodszorra botorkált így ki a házból, ezt-azt intéze, nyugtáztam, hogy valóban, Ádámnak öltözött. Bár a fügefalevél sajnos hiányzott.
Vágtunk tegnap kicsit a hajamból. Elvileg növeszteni akartam HeathLedger módra, de mindenki jött csipogni, hogy "jaj, pedig milyen jól állt Neked a rövid". Na mondom... Fasza. De most aztán meglehet az örömötök. Bár nem olyan, mint tavasszal volt, és olyat nem is akarok, de megnöveszteni sem fogom. Aranyközépút.
Apával nekiálltunk vödörszám hordani ki a vizet a beázott pincéből, aztán kiderült, kapunk kölcsön szivattyút, úgyhogy végül nem kellett tovább güriznünk. Bár szabadtéri kondi helyett jól jött. Ott sem voltam már napok óta. Na mindegy.

3 megjegyzés:

snufi írta...

a hajad nagyon zsír lehet és repesek az örömtől, hogy levágtad. de hallgass ide, ha mindenki másnak tetszik, de neked kevésbé, akkor növeszd nyugodtan, elvégre neked kell, hogy tetsszen! mi akkor is gyönyörködünk benned, ha hosszabb az az üstök :) :*

a szomszédnak meg csókoltatom a a.. a fügefalevelét! :P

Remus írta...

hát de most csak annyira vágtuk le, mint mondjuk Downeyé itt a fentebbi képeken (XD). vagy kicsit hosszabb. képzeld el, mekkora lehetett, ha levágva ilyen XD

különben pedig :*

Réka Major írta...

a szomszéd... ááá... neeeee. XD - röhögőgörcs. -

aztán most már nagyon ideje hajakat mutogatnunk egymásnak. XD <3